CaféVelkommen inn og la tiden stå stille et øyeblikk...


Den gamle butikken, som rommer  caféen, har vært  nedlagt i årtier og bygget har hatt sin tornerosesøvn. Gradvis har det våknet til liv de siste årene, og nå er lokalet innvendig så klart og presentabelt at gjester inviteres inn.

Caféen  er innredet i en stemningsfull og gammeldags stil som passer til huset. Lokalet er møblert med antikviteter fra ulike tidsepoker, men med en rolig helhet forankret i gamle vegg- og gulvfarger som er hentet frem.  Vi har et eget bibliotek hvis pausen ønskes fylt med litteratur.


Caféen er sommeråpent fra 12.00-18.00. Vi serverer hjemmelagde og upretensiøse småretter,  kaker, lunsj og middag med inspirasjon fra tidligere tider, men med en "nåtidstouch". Råvarene er kortreiste og økologiske i den grad dette kan skaffes tilveie.


Ute har vi en herlig hage hvor det er godt å sitte om sommeren.  Hagen var et overvokst villniss for 9 år siden da Vigdis kjøpte huset, og  er nå  beplantet med flere ulike rosesorter som lever godt i det kalde klimaet her,  samt historiske stauder. Mange er bevart fra gammelt av.


I caféen har vi plass til ca 50 personer, og vi tar gjerne imot busser på bestilling.


Velkommen inn og la tiden stå stille et øyeblikk...
Kontakt oss

Vigdis Leren (tlf. 99312304) og Marijke van der Wiel (tlf. 90841321)

Storelvdalsveien 3420, 2480 Koppang (18 km sør for Koppang, 44 km nord for Rena)

post@kjokkenveien3.no

Instagram: @kjokkenveien3

 

Aenean pempus volupat sapierna
Phasellus saginare

elitnec cursus pharera

necetiam suscipit indiam

pretium aliquam turpis

adipiscing diam